FERIELEJLIGHED CAP COUDALERE
Cap Coudalere ligger i Sydfrankrig på landtangen op mellem Middelhavet og E'tang Leucate, Stedet ligger centralt placeret 25 km. fra Perpignan og 50 km. fra Narbonne og giver med den placering mulighed for udflugter til mange forskellige skønne steder, det være sig naturområder i bjergene, ved vandet eller i baglandets vinmarker. Derudover er der også mulighed for at besøge historiske steder i området eller nabostaterne hhv. Spanien (50 km.), fristaten Andorra (190 km.) eller fristaden Perthus (48 km.) med sine gode tilbud af toldfri varer.

Området har fået tilnavnet "Den ny Riviera" og det forstår man godt, når man har set det.
Hvis man er interesseret i vandsport, er der også mange muligheder, også for begyndere, da der både er surf- og sejlskoler i området. Vil man hellere ligge på en god strand og nyde solen eller svømme i middelhavet, er dette lige stedet. Der er ikke mindre end 325 solskinsdage om året, hvilket giver gode chancer for godt vejr i ferien.

Er man til gode vine, kan stedet byde på de lokale Roussillon- og Languedoc vine, såsom vine fra delområderne Collioure og Banyuls, der hører til den bedre halvdel af franske vine. I den lille naboby, Hippolyte, ligger der en Cave, hvor man omkostningsfrit kan smage på vinene før man evt. køber noget.